Bussutflykt med föreningen eller släkten

Ta med hela släktföreningen på utflykt till släktgården och barndomens trakter, eller boka buss för alla i samlarklubben och åk runt till antikbodar och second hand-butiker och fynda!

Har du funderat på att samla hela gänget och att tillbringa en dag med att upptäcka olika platser? Ni kanske är så pass många att åka i flera bilar blir både opraktiskt och miljöbelastande. Om ni åker buss kan alla koppla av, njuta av färden och umgås medan ni tar er till era smultronställen. Behöver ni inte en stor buss som tar 55 passagerare så kan ni hyra en mindre buss, även med tillhörande chaufför. Att anpassa busstorlek till sällskapet är både prismässigt och miljömässigt smart.

Dags för festival och alla ska med!

Ni är ett gäng som bestämmer er för att åka på festival. Säg att ni har siktat in er på Sweden Rock. Så kul, ni är taggade och berättar för andra kompisar. Fler och fler ansluter sig till sällskapet och vill hänga på. Ni kommer att bli ett stort gäng från samma stad som åker. Men ska alla verkligen åka i varsin bil, hur blir det med parkering och vill man ens köra så långt? Nej, troligtvis inte, och i synnerhet inte den som utsetts till chaufför. Då kommer någon på att ni ska hyra en buss tillsammans och jublet vet inga gränser. Såklart! Vilken lysande idé! Ni har trevligt på resan ner, ni behöver inte tänka på parkering och så värnar ni om miljön på samma gång. Festivalyran börjar så snart ni sätter er på bussen, istället för att uttröttade ramla ur bilen på parkeringar långt ifrån festivalen.

Shoppingtur till Ullared med grannarna

Det är sensommar och ni inser att snart börjar skolan och det kommer behövas en massa prylar inför skolstarten. Det kommer behövas nya kläder och en hel del annat som ni upptäcker först när ni är på plats. På senaste grillningen var flera av er inne på samma tanke - att åka till Ullared och handla allt som behövs inför hösten. Då formades idén att alla intresserade skulle åka tillsammans, men inte var och en för sig, utan samtidigt i en hyrd buss. Ni kommer ha mer ork till att strosa runt i butikerna när ni kommer fram. Miljöaspekten är så klart en stor bonus, men dessutom blir det en trevlig utflykt där ni kan unna er ett glas vin till lunchen och vila på vägen hem.

8 Jul 2020