Elektriska bilar laddas med laddstation i Stockholm

Framtiden kommer vare sig du är beredd eller ej och den är elektrisk. Med en laddstation i Stockholm så förbereder du dig för den gröna omväxlingen. Rusta dig för en grön trafik idag.

Det är ganska häftigt att vi håller på att ställa om till en elektrisk fordonsflotta på våra vägar runtom i vårt avlånga land. Det är en nödvändighet för att klara av den gröna omväxlingen och det är en nödvändighet. Planeten klarar sig men vi människor, det är frågan. Därför har du naturligtvis skaffat en elbil, en sprillans ny Tesla kanske? Eller en Polestar från Volvo kanske? Den måste du förse med ström på något sätt. Tänk dig att kunna ”tanka” bilen utan att behöva åka till bensinmacken, vilken lyx! Med en laddstation i Stockholm kan du det! Den installeras i ditt garage eller var du än vill ha den. I parkeringshuset till bostadsrätterna eller företaget. Och på en rad andra platser.

Laddstation som laddar effektivt

Det är inte att rekommendera att ladda din elbil i de vanliga eluttagen, det krävs mycket energi. En laddstation i Stockholm laddar din Tesla eller Polestar effektivt. Du får 70 km på en timme med dessa effektiva ”bensinmackar” som du kan placera i garaget. Och du kommer få 50 procent tillbaka på både laddstation och installation när du har bestämt dig att ta steget in i framtiden och göra den till din nutid och det gäller såväl företag som privatpersoner. Ta tag i den gröna omställningen idag.

27 Mar 2022