Enkelt att skrota bilen i Stockholm

Med alla måsten blir det för mycket när den gamla bilen ger upp och vägrar röra sig en meter. Tar man då bara några djupa andetag så inser man snart att det är enkelt att skrota bilen i Stockholm.

Lena hade haft sin gamla Saab i ett år nu och visste att den rullade på lånad tid. Något som hon lyckades förtränga. En morgon när hon vred om nyckeln i tändningslåset startade bilen som vanligt med ett nöjt brummande. Men när hon släppte kopplingen hände ingenting. Hon gjorde om proceduren, tryckte ner kopplingen, förde växelspaken till friläge och sedan tillbaka till backen. Ingenting. Irriterad vred hon om nyckeln så att motorn stannade och kollade busstiderna till stan.

Skrota bilen hos företag i Stockholm

Verkstaden hade sagt att det troligtvis var fel på växellådan. De kunde kolla den om hon tog bilen till verkstaden. Kostnaden skulle bli rejäl i förhållande till det hon hade betalat för bilen så hon sa att hon ville tänka på det.

Hon sköt problemet på framtiden, och bilen stod på parkeringen och tog upp plats. Grannar började bli irriterade och efter några månader kontaktade hon bilskroten. De skulle komma och hämta bilen och Lena skulle då visa registreringsbevis och ha med legitimation. En kostnad skulle betalas för bärgningen, men hon bodde nära skroten så det skulle inte bli så farligt. Själva jobbet att skrota bilen kostade ingenting.

Nu var bilen borta. Varför hade hon inte gjort detta tidigare istället för att oroa sig? Det hade varit så enkelt att lösa. Läs mer om bilskrot på denna sajt: https://www.skrotabilenstockholm.eu/

18 Jan 2022