Få pengar för din trasiga bil

Är du en av dem som fortfarande har din gamla, trasiga bil ståendes på tomten och som inte vet vad du ska göra av den? Många vet inte om att det faktiskt fortfarande går att sälja en bil som inte fungerar.

Det finns flera anledningar till att en bil går sönder och pensioneras. Det kan vara att motorn har havererat, eller att flera mindre delar slutade fungera som gjorde att det inte var värt att laga den. Det är lätt att tro att söndrig bil är värdelös. Den trasiga bilen tar upp onödig plats på din tomt, och varje gång du ser den blir du påmind om att du borde göra dig av med den. Och även om du lyckas hitta någon annanstans att förvara din gamla bil, så måste du hitta ett sätt att transportera den. Vi rekommenderar helt enkelt att sälja en trasig bil till ett företag, snabbast och smidigast.

Sälj din avställda bil till erfarna företag

Men även om en bil är sönder så finns det fortfarande värde i den. Det är oftast inte alla delar av en bil som orsakat att den gått sönder, vilket betyder att många delar fortfarande fungerar precis som de ska. Detta kan vara värdefullt för företag som specialiserar sig i defekta bilar. Ofta hjälper dessa företag dig med allt från att hämta bilen, nödvändigt pappersarbete och betalning. På det sättet behöver du inte oroa dig för att behöva lägga ner onödig tid på din defekta bil. Dessutom kan du lägga pengarna från försäljningen på en ny och bättre bil.

25 Nov 2020