Hos en trafikskola i Södertälje kan din passagerare få stopp på bilen

Tvivlar du över dina föräldrar som körlärare? Välj en trafikskola i Södertälje istället. De kan till och med bromsa bilen åt dig om det skulle gå helt på tok.

Du som ska lära dig att köra bil vill säkert vara säker på att du får lära dig rätt redan från början. Då ska du skippa att övningsköra privat och skriva in dig på en riktig trafikskola i stället. Där får du god pedagogisk handledning från körlärare som har koll på de senaste trafikreglerna.

Det är nämligen inte säkert att människor i din närhet har det. Även om de har körkort och kör bil varje dag. För trots att alla bilförare har en skyldighet att förhålla sig till de just nu rådande trafikreglerna, är det lätt att missa nya bestämmelser.

Känn dig lugn i trafiken med körläraren på din trafikskola

Hos CK Trafikskola Södertälje arbetar flera mycket kompetenta körlärare, som kommer guida dig ut i trafiken med varsam hand. För visst kan det kännas lite läskigt att svänga ut på trafikerade stadsgator första gången? Det vet din körlärare om. På trafikskolan får du rätt stöttning även i stressade trafiksituationer.

En annan bra sak med att övningsköra på trafikskolan är att din körlärare faktiskt kan få stopp på bilen även när inte du kan det. Till skillnad från när du övningskör privat i familjens egen bil har körskolans bilar så kallat dubbelkommando installerat. På passagerarplatsen i framsätet finns både gas- och bromspedal. Tryggt både för dig och din körskolelärare.

20 May 2022