Hyra buss för supporterresa från Stockholm

Hyra buss är bästa alternativet för fotbollsfans från Stockholm som ska åka och se Bajen möta Degerfors på bortaplan. Uppför er på bussen och boka en med toa.

Derby i all ära, men är det inte något visst med en klassisk supporterresa till någon av Sveriges alla legendariska fotbollskommuner? När Hammarby möter Degerfors på bortaplan är det klart att ni ska åka dit och heja. Det enda ni behöver göra är att hyra buss.

Det finns många fina möjligheter att hyra buss i Stockholm för att åka till en fotbollsmatch. Busschaufförerna är relativt luttrade när det kommer till hejaramsor och uppladdning i bussen. Men kom ihåg att uppföra er! Även om ni hyr en buss betyder det inte att ni äger den. Och glöm inte att ni reser i chaufförens arbetsplats.

Därför är det viktigt att hyra buss med toalett

Om du och resten i hejarklacken vill hyra en buss för att åka från Stockholm till Degerfors, gör ni klokt i att jämföra priser olika bussbolag emellan. Sannolikt vill ni ha en slant över för att kunna ta en bärs i gräset utanför Stora Valla innan matchen drar igång.

Och glöm för guds skull inte att se till att ni hyr en buss med toalett ombord. Om ni ska stanna bussen varje gång någon behöver kissa kommer ni verkligen inte komma i tid till avspark. Ta med er extra toapapper. Även om bussbolaget är full service kanske de inte har räknat med era specifika behov.

16 Aug 2022