Hyra husvagn eller husbil?

En husvagn eller husbil är en stor investering och behöver plats året om. Hyra är ett bättre alternativ och ger dig flexibilitet. Dessutom får du alltid ett nystädat och toppmodernt fordon!

En semester ska helst vara helt utan bekymmer. När du äntligen får tillfälle att vara ledig och bara göra vad du har lust till vill du inte hindras av det ena eller andra. Om du väljer att ta semester med husvagn eller i en husbil får du maximal frihet och möjlighet att vara flexibel. Du kör mot horisonten och bestämmer målet själv. Inga dyra hotellbokningar behövs. När du kommer fram till ditt planerade resmål är det enkelt att installera dig eftersom allt redan är i ordning. Och om vädret inte är till belåtenhet? Ja då drar ni bara upp ankaret och reser någon annanstans. Frihet i ett nötskal.

Vart kan man åka med husbil?

Om du bestämt dig för en semester med husbil och vill röra dig en bit ut i Europa kan du rådgöra med din husvagnsuthyrare. De kan reglerna och vet vad som fungerar och vad som inte gör det. När formaliteterna är avklarade är vägen din egen. Att semestra med husbil i Europa är klart snällare mot miljön än en flygresa. Du får också helt andra möjligheter att njuta av resan i sig. Kommer du längs vägen på något trevligt ställe där ni vill tillbringa en extra dag är det bara att göra det.

Lika enkelt eller ännu enklare är det såklart att resa inom Sverige. Antingen väljer du att laga era måltider i husbilen och spara pengar eller så passar ni på att prova några av alla de fina caféer och restauranger som finns och som ni aldrig haft tillfälle att besöka tidigare. Milen går fort när man reser med en bekväm och modern husbil.

Var bekväm! Njut av livet!

Om man väljer husbil eller husvagn kan vara en praktisk fråga. En husvagn kan hakas av vid behov och då är det enklare att exempelvis köra in till närmaste stad. Å andra sidan får du alltid bara köra i högst 80 km/timmen vilket kan göra resan långsam. En husbil kan kännas stor på smala stadsgator. Situationen avgör vilket som passar dig bäst. Även vintertid brukar det fungera utmärkt att semestra med husbil. Om du har gasvärmning i husbilen kan du åka vart du vill även i kylan. Att hyra husbil är att skämma bort dig själv!

27 May 2020