Köpa husbil – nästa steg i livet

Att köpa husbil ger en stor frihet i livet. Ut på äventyr och lev ert liv. Med en husbil har ni alltid hemmet nära. Gör det bästa valet som fungerar för er.

Familjen Svensson var en riktigt typisk svensk Svenssonfamilj. De hade två barn, hund och villa. Nu var det dags att ta ytterligare ett steg och de visste exakt vad de skulle göra – skaffa en husbil. De hade länge tänkt tanken på att kunna resa runt i sitt rullande hem och slippa ha en fast adress att tillbringa nätterna på.

Men att hitta rätt husbil var inte lika enkelt. Det var trots allt fyra stycken som skulle få plats och givetvis även hunden. Så det fanns en hel del krav som behövde uppfyllas. Tillräckligt med utrymme för dem alla, toalett och gärna en lösning på dusch och ett kök i husbilen var absoluta måsten, och helst av allt ett inte alltför komplicerat system.

Välj rätt när ni ska köpa husbil

En dag hittade familjen Svensson en annons på nätet om flera olika husbilar. Det var en bilfirma som sålde både begagnade och nya husbilar. Deras utbud såg väldigt lockande ut, samtidigt som det var inom den kostnad som familjen hade tänkt sig.

När de besökte firman och såg husbilen så var de helt fast direkt. Men inte kunde de köpa husbil förrän de hade testat den. Ut på en provrunda och nu var de ännu mer fast. Nu äntligen tog livet en spännande vändning för hela familjen.

10 May 2023