Professionell linjemålning är snyggt på asfalt

Har du en parkeringsplats, idrottsbana eller liknande som du vill ha markeringar på? Anlita ett företag som är specialister på linjemålning för bra resultat.

Du kan få linjer, siffror eller andra markeringar på din asfalterade mark. Det kan vara en bostadsrättsförening som ska märka upp en ny parkeringsplats eller delar av en lekplats. Kanske har ni en bollplan eller liknande som behöver permanenta linjer? Du kan också ha speciella markeringar på vägen vid en utfart eller infart till din fastighet, målade direkt på asfalten.

Det är vanligt att barn hoppar hage, och med linjer på marken behöver man inte använda tavelkritor. Det blir snyggt och stilrent att ha de linjer som behövs färdigmålade och klara på marken. Även vid parkeringar eller utfarter är det bra att certifierade linjemålare markerar var man får ställa bilen och åt vilket håll man ska köra.

Linjemålning ger tydliga anvisningar

Tänk när du kommer körande till ett färjeläge och får anvisning om vilken körbana du ska ta. Det är praktiskt att banorna är tydligt avgränsade med linjer och är markerade med stora, tydliga siffror. Överallt där det används är linjemålning till för att ge information och tydlighet.

När du anlitar en linjemålare för dina markeringar är det en certifierad yrkesperson du anlitar, och den typ av färg som används till vägmarkeringar och liknande är miljögodkänd. Kanske vill du ha linjer även i någon annan nyans? Det finns andra färger också, s.k. massafärg, om du vill ha roliga dekorationer på en lekplats eller innergård.

12 Jul 2022