Ska du skrota bilen i Stockholm?

När bilen gjort sitt är det dags att säga farväl. Istället för att låta bilen stå och samla damm under någon presenning ska du istället se till att skrota bilen. Detta kan du göra i Stockholm.

Din kära gamla Bettan har rullat sina sista mil. Bettan är vad du döpte din kära älskade bil till när du köpte henne för över tio år sedan. Hon har hängt med under många år nu, men det sista året har hon gått dåligt och varit allmänt risig. Häromdagen la hon av helt och hållet. Verkstaden har kikat men de säger att det inte finns något mer att göra för henne, tyvärr. Du kommer verkligen att sakna den där bilen, den har varit något alldeles extra. Dels så var det den första bil du någonsin har haft, men den har också varit med genom så mycket.

Skrota bilen med hänsyn till miljön

Men nu är det alltså slut på åkande för gamla Bettan. Du pratar med ett skrotföretag och bestämmer att du ska lämna in och skrota bilen i Stockholm kommande vecka. Det kommer kännas i hjärtat men det finns liksom ingen annan utväg. Att skrota bilen är det enda rätta. På skroten kommer bilen tas om hand med tanke på vår miljö. Allt miljöfarligt avfall tas om hand så att det inte hamnar ut i naturen. Du hyr ett släp och kör bort din bil till skroten och säger hej då till den en sista gång innan du åker därifrån.

8 Oct 2021