Trafikskola hade bra tider på Gullmarsplan

Beroende på när i livet man tar körkort kan det finnas olika saker som kommer emellan. Men en trafikskola på Gullmarsplan är en skola med flexibla tider.

När hon satt i soffan en vardagskväll och tittade på TV poppade en gammal tanke upp igen. Den om att ta körkort. Ju längre hon väntat desto svårare blev det. Att vara ung och inte klara kortet var en sak, men att ha fyllt fyrtio och inte göra det skulle vara galet pinsamt tyckte Anna.

Hon började förstrött att googla på nätet och fick fram en trafikskola. Anna läste igenom alla sidorna och insåg då hon skulle ta en klunk te att det hade gått timmar och att teet var iskallt. Hon lovade sig själv att bara läsa de sista raderna innan hon hoppade i säng. Men innan det hände hade hon bokat en första körlektion.

Trafikskola lockade till körkort

Anna hade tänkt att ringa till sin trafikskola på Gullmarsplan för att avboka men glömde hela tiden av det. Så till sist kom dagen, och det var försent att ångra sig. Hon hade kört några gånger så hon var inte alldeles bet. Men det var något helt annat att ha en bilskollärare bredvid sig.

Men snabbt slappnade hon av och lät sig uppslukas av bilkörningen. Lektionen tog snabbt slut och gav mersmak. Dessutom var läraren så lugn och trevlig. Innan hon gav sig av från skolan hade hon bokat in sig på både teori och körning. Hon längtade redan till nästa gång hon skulle få ge sig ut på vägarna igen. Se till att boka in dina körlektioner hos denna körskola: gullmarsplantrafikskola.se

25 Jul 2022